Lensimplantaties: voorzetlenzen en vervanglenzen

Lensimplantaties: voorzetlenzen en vervanglenzen

Doordat cataract-operaties de meest uitgevoerde –én succesvolle ingrepen ter wereld zijn, is dit ondertussen ook de meest geavanceerde en beproefde behandeling die er bestaat.

Doordat cataract-operaties de meest uitgevoerde –én succesvolle ingrepen ter wereld zijn, is dit ondertussen ook de meest geavanceerde en beproefde behandeling die er bestaat. Het implanteren van lenzen is daardoor ook één van de veiligste procedures in de chirurgie met de hoogste graad van succes!

Daarom hebben wij resoluut gekozen om deze behandelingsmethodologie, samen met een grote variëteit aan type lenzen, aan te bieden aan iedereen die van zijn/haar bril of contactlenzen af wil!

Vandaag lopen er al meer mensen rond met implantlenzen dan met gelaserde ogen ! 

De meest voorkomende zijn uiteraard de vervanglenzen die geïmplanteerd werden bij een cataract ingreep, maar implantlenzen zijn voor iedereen meestal dé beste oplossing en vaak ook de enige voor mensen die grotere zichtafwijkingen (-6 en meer) hebben, een dun hoornvlies hebben of ... 

voor mensen die tegelijkertijd hun verte-zicht, tussen-zicht én lees-zicht terug willen! En dat is enkel met implantlenzen mogelijk!

We bieden 3 basis-types implantlenzen aan:

-voorzetlenzen

-vervanglenzen

-leeslenzen

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x