Over ons

Over ons

New Vision Oogklinieken, vandaag klaar voor morgen

New Vision Oogklinieken zijn een samenwerkingsverband tussen huisartsen, oogartsen en initiatiefnemers in de medische zorgsector die op een efficiënte manier, kwaliteitsvolle oogzorg voor iedereen betaalbaar en toegankelijk maken

Waar voordien elke chirurg zijn eigen ‘kliniek’ op zijn eilandje had, heeft New Vision een uniek concept gecreëerd waarin verschillende oogartsen met al hun patiënten (niet enkel de geprivilegieerden) terecht kunnen, waardoor de artsen zich volledig kunnen focussen op hun specialiteit. New Vison zorgt voor de professionele omkadering en doet al de rest. 

Deze vernieuwde visie op oogheelkunde ligt volledig in lijn met de evoluties die we zien in onze buurlanden zoals Nederland, Duitsland en UK. New Vision Oogklinieken investeert in de toekomst en wil het verschil maken in oogzorg door een 360° aanpak volledig gericht op de patiënt.

New Vision Oogklinieken opende een eerste vestiging in Limburg in 2016. Eind 2017 plannen we de opstart van een oogkliniek in midden België en in 2018 zal er ook in de westhoek een vestiging geopend worden.

New Vision werkt momenteel aan een vernieuwde website om u nog beter te informeren met heldere communicatie en duidelijke prijzen. Launch van de website is voorzien op 17/11/17.

Alvast bedankt voor uw interesse.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x